ja wolę sieć era ma bardzo dobre usługi na karte i na abonament taryfy są tanie + 1 sekundowe naliczanie nawet telefony są nie złe naprawdę polecam tą sieć
Teraz rzadko która sieć czymś się wyróżnia... Naliczanie sekundowe ma każda... a Taryfy hmm... Każda jest tania na swój sposób... w każdej wiadomo jest jakiś kruczek w umowie ;s
Pozdro.
_________________ Cała Prawda o Emo Look4win.pl - Codziennie Za DARMO Nagrody!!
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !
Pozdro
[you]
.
Informuję że dnia 8 Października Wyjeżdżam do Wojska na 9 Miesięcy. Postaram się odwiedzać forum w trakcie pobytu na Przepustce. Pozdrawiam.
Ja mam w Playu i jestem zadowolony.Telefon za złotówkę,abonamet40 i chulaj dusza nie ma piekła.
Cukiereek [Usunięty]
Tematy: 101
Status: Offline
Wysłany: 2008-04-27, 16:51
ja mam w plusie tak jak większość na tym forum wcześniej miałam przez około 5 lat w erze i mimo że ogólnie podobał mi się profesjonalizm tej sieci to może ona zrujnować bo jest chyba najdroższa ze wszystkich sieci
joker06
Marka Telefonu: motka
Model Telefonu: v360
Miałem Plusa, miałem Erę, obecnie mam Orange.
Postawiłbym chyba na Plusa. Może i dlatego, że w Plusie miałem na kartę, a w reszcie na abonament? Jakoś tam czułem się najlepiej. ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum