Edit by Azuel: Szkoda że nie ma z lepszą grafiką aczkolwiek taki sam jak na Emulatorze VBA lub GBC, Przy Okazji Poprawione Całkowite Centrowanie Postu. Pozdrawiam
_________________ Wszystkie moje upy sa zabezpieczone HASŁEM!! Haslo to: www.gsmon.info
Coś z moim upem nie tak?? Może odświeżyć linka?? Jak tak to pisz na forum lub na PRIV
Trzeba dokładnie czytać co poszczególne postacie mówią... Grałem w pokemon Red i przeszedłem całość... Na początku najważniejsze to dostać od Prof. Oke własnego pokemona a potem trenować go na innych pokemonach które znajdujemy w jaskiniach i w trawie... Proste ? Jak dla mnie aż za proste...
Pozdrawiam.
_________________ Cała Prawda o Emo Look4win.pl - Codziennie Za DARMO Nagrody!!
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !
Pozdro
[you]
.
Informuję że dnia 8 Października Wyjeżdżam do Wojska na 9 Miesięcy. Postaram się odwiedzać forum w trakcie pobytu na Przepustce. Pozdrawiam.
Michi16
Marka Telefonu: Samsung
Model Telefonu: j600
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum