Witam! Kupiłam niedawno zwykły kabel USB do Samsunga E570. Ściągnęłam odpowiedni program, niestety - mimo, że z kablem wszystko ok, telefon nie jest wykrywany. Proszę o pomoc, ewentualnie jakiegoś linka do programu/sterownika.
Dokładnie. Potrzebny Ci jest sterownik.
Już szukam, tylko dziwię się, że nie dostałaś sterowników do telefonu przy zakupie...
Cóż, ostatnio często słyszę takie rzeczy.
Więc jak coś pobierasz to zostaw po sobie komentarz!
Kurcze nie mogę coś znaleźć tych sterowników
Znalazłem jakieś 2 programy - to może być to.
Jeżeli chcesz do nich linki to napisz na PW.
Więc jak coś pobierasz to zostaw po sobie komentarz!
Znalazłem 3 Sterowniki
Wszystko spakowałem w jedną paczuszkę
a w niej:
USB Data Suite [MA - 8280P] for Samsung E570
Bluetooth Data Suite [MA - 730] for Samsung E570
Bluetooth Data Suite [MA - 730G] for Samsung E570
Uwaga! Wersje sterowników są po Angielsku
Waga: 6,54 MB
Link:
http://www.uploader.pl/?d=B01423911
Hasło:
www.gsmon.info
Pozdrawiam, Azuel.
_________________ Cała Prawda o Emo Look4win.pl - Codziennie Za DARMO Nagrody!!
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !
Pozdro
[you]
.
Informuję że dnia 8 Października Wyjeżdżam do Wojska na 9 Miesięcy. Postaram się odwiedzać forum w trakcie pobytu na Przepustce. Pozdrawiam.
Edytusia, spróboj w ten sposób... Podłącz telefon kablem usb do komputera, poczekaj aż komputer wyszuka nowy podłączony sprzęt, następnie powinno się odpalić okno kreatora wyszukiwania urządzeń. następnie włóż płytę, postępuj zgodnie z czynnością jaką chcesz wykonać, do wyboru chyba będzie "Tak wyszukaj ale tylko tym razem", "wyszukuj zawsze" lub coś takiego ... Jadę z pamięci więc nie będę taki dokładny Potem wybierz że ma sterowniki wyszukać z płyty i poczekaj aż znajdzie... jak wyszuka to Cię poinformuje o tym i automatycznie zacznie instalować sterowniki / programy niezbędne. No i to na tyle.. Myślę że więcej nie trzeba pisać i się połapiesz Pozdrawiam i Jeśli będziesz miała jakieś pytania to pytaj nadal Postaram się odpowiedzieć
_________________ Cała Prawda o Emo Look4win.pl - Codziennie Za DARMO Nagrody!!
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !
Pozdro
[you]
.
Informuję że dnia 8 Października Wyjeżdżam do Wojska na 9 Miesięcy. Postaram się odwiedzać forum w trakcie pobytu na Przepustce. Pozdrawiam.
becia2011
Marka Telefonu: samsung
Model Telefonu: e570
Kurde!!!!
Nic nie rozumiem ani z tego waszego forum ani tym bardziej tych cholernych sterowników!!!!!!
Jakie jest hasło do sterowników??? Dlaczego to jest ukryte??
Edit Azuel:
Po to jest forum żeby szukać, poczytaj na temat ukrytych plików i hasła a przedewszystkim Regulamin Forum. Jakbym był surowy to Usunął bym tego posta z wytłumaczeniem na Niski poziom intelektualny Posta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum