[ Dodano: 2008-07-14, 19:02 ]
ja mam jeszcze takie jedno pyanie: czy nie wie ktos jak wylaczyc napis "Illegal error cd key" czy cos takiego, bo przy 9 misji mi cos takiego wyskoczylo i za cholere nie mam pojecia jak sie tego pozbyć
Jeśli można to poprosilbym o jeszcze jednego seriala tylko ze tym razem dla kolegi numer: T4440 4724 0015
dybo
Marka Telefonu: Sony Ericsson
Model Telefonu: W610 i
przepraszam cie bardzo R@V za to ze nie odpisałem z podziękowaniami bo byłem na urlopie w górkach mam do ciebie prozbę moglbys dla mnie wychaczyc jeszcze jeden key na ten sam kod bo sie okazalo ze ten ktory mi juz podales jest zly..jeszcze raz sorry zazwloke
przepraszam cie bardzo R@V za to ze nie odpisałem z podziękowaniami bo byłem na urlopie w górkach
spoko nic sie nia stalo , mam nadzieje ze wypoczales
dybo napisał/a
mam do ciebie prozbę moglbys dla mnie wychaczyc jeszcze jeden key na ten sam kod bo sie okazalo ze ten ktory mi juz podales jest zly
prosze bardzo tutaj jest key : 1623-2000 na nowo go generowalem i wyszedl taki sam, jednak dla pewnosci sprawdz czy swoj kod dobrze spisales, bo jak na moje to ten powinien byc dobry
dziekuje a moge raz jeszcze? telefon mi sie popsul i do naprawy poszedl i za 2 tygodnie jakos go odzyskam (i znow bede potrzebowal kodu) a tymczasem zainstalowalem sobie gre na innym telefonie i bardzo prosze o kod rejestracyjny: T4876 9741 0015 dziekuje i przepraszam
dziekuje a moge raz jeszcze? telefon mi sie popsul i do naprawy poszedl i za 2 tygodnie jakos go odzyskam (i znow bede potrzebowal kodu) a tymczasem zainstalowalem sobie gre na innym telefonie i bardzo prosze o kod rejestracyjny: T4876 9741 0015 dziekuje i przepraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum