PS:Początek może wydawać się nie fajny :s
Aha i nie radzę na pierwszy rzut słuchać na
full głosie Bo wam zryje mózgi
_________________ Cała Prawda o Emo Look4win.pl - Codziennie Za DARMO Nagrody!!
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !
Pozdro
[you]
.
Informuję że dnia 8 Października Wyjeżdżam do Wojska na 9 Miesięcy. Postaram się odwiedzać forum w trakcie pobytu na Przepustce. Pozdrawiam.
tfardziel, teraz to Ty nieźle mnie rozbawiłeś hehehe
tfardziel napisał/a
Znajac twoja lekko zszarpana psyche
Ja i zszarpana psycha ? Po czym poznałeś ?
Pozdro
_________________ Cała Prawda o Emo Look4win.pl - Codziennie Za DARMO Nagrody!!
Panie Boże pomóż mi pamiętać:
Kiedy mam naprawdę zły dzień, i zdaje mi się, że wszyscy dookoła chcą mnie wkurwić, niech nie zapomnę, że do zrobienia smutnego grymasu potrzeba aż 42 mięśni, a tylko 4 do wyprostowania środkowego palca i powiedzenia im, że mogą mi skoczyć !
Pozdro
[you]
.
Informuję że dnia 8 Października Wyjeżdżam do Wojska na 9 Miesięcy. Postaram się odwiedzać forum w trakcie pobytu na Przepustce. Pozdrawiam.
Poznalem po temacie " Wy też tak macie ?! " a co sie tyczy nutki to wcale sie nie mylilem
Bardzo techniczna Overdrive Your Speakers ---> Overdrive Your Brain
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum