[b]Imię:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Dlaczego Ty powinieneś dostać tą rangę:[/b]
[b]Jakie masz doświadczenie na forum[/b]
Aby dostać jakąkolwiek rangę, pierw musisz się udzielać na forum. Nie dajemy rang za darmo ale rozpatrzymy każdą ofertę.
Przede wszystkim zwracamy uwagę na:
Liczba tematów,postów
Aktywność użytkownika na forum
Doświadczenie w użytkowaniu forum.
I to chyba wszystko
Proszę się stosować do tego wyżej
Więc jak coś pobierasz to zostaw po sobie komentarz!
NIE POMAGAM NA GADU!
Ostatnio zmieniony przez ExtiVe 2008-06-08, 23:53, w całości zmieniany 3 razy
Nie wiem, czy to trzeba tu, w odpowiedziach, ale spróbuję
Kandyduję na stanowisko Beta Moda (na razie)
Imię:
Kuba
Dlaczego to ja powinienem dostać tę rangę:
Zawsze pragnąłem mieć jakiś udział w rozwoju forum, przyjęte na siebie obowiązki staram się jak najlepiej wypełniać. Bardzo dobrze znam zasady pisowni w języku polskim i staram się dawać dobry przykład innym. Niestety pewnym szkopułem jest fakt, że działalność na forum prowadzić mogę głównie w dni wolne od nauki (powodem są obowiązki szkolne), jednak gdy dostanę tę rangę, postaram się być jej godnym.
Moje doświadczenie na forach:
Jestem zarejestrowany na kilku dużych forach internetowych o tematyce telefonii komórkowej (gł. Sony Ericsson), więc znam zasady, jakie na nich panują. Na jednym z nich posiadam rangę Super User, co oznacza, że jestem aktywnym użytkownikiem, do którego nie ma się zastrzeżeń.
Imię: Dawid Wiek: 18 Dlaczego Ty powinieneś dostać tą rangę: Ponieważ znam sie na telefoni komórkowej.Umiem robić motywy.Zawsze chętnie każdemu pomagam.Będziecie ze mnie dumni. Jakie masz doświadczenie na forum:Mam Wielkie doświadczenie na forum.Pomagam również czasami na innych stronach o telefoni komórkowej.Będziecie ze mnie dumni!
Czekam na rozpatrzenie mojego podania:D
Ranga na którą startuję: Beta Mod
EDIT ExtiVe
DOSTAJESZ RANGĘ BETA MOD NA OKRES PRÓBNY.
ZOBACZYMY JAK BĘDZIESZ SIĘ SPRAWOWAŁ.
Help Team Lub Beta Mod
Imię : Aleksander
Dlaczego Ty powinieneś dostać tą rangę: Ponieważ znam ExtiVe jak zły szeląg, umiem robić dzwonki mp3 i chiałbym być zauważany na forum
Jakie masz doświadczenie na forum: Mam bardzo duże doświadczenie nawet dlatego że to skrypt phpbb modified by przemo. Często pomagałem, robiłem dzwonki mp3 a potem polifonie.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie rangi
EDIT ExtiVe
Nie ukrywam, dostajesz rangę Help Team po znajomości.
Jak by ktoś kogo nie znam napisał mi taką wypowiedź - bez zastanowienia odrzucił bym propozycję!
Witam kandyduje na stanowisko Beta moda albo helpa
Imię:Kamil
Dlaczego Ja powinienem dostać tą rangę:Ponieważ w tematach ds. telefoni komórkowej jestem na wysokim poziomie umiem(nie wiem czy jeszcze umiem tworzyć motywy) Pisze programy dzięki którym mozna zmienić statystyki komórki oraz inne programy np. SilverEye (ExtiVe i jak ten programik?:D )
I wiele wiele innych.
Moje doświadczenie na forum:Ogólnie tak szczerze na forum jestem krótko ale znam sie na tych sprawach sam prowadze 3 fora w phpbb /2i3
pozdrowienia dla Waltera D.
Edit ExtiVe:
Chyba nie czytałeś do końca tematu. Wyraźnie napisałem:
Aby dostać jakąkolwiek rangę, pierw musisz się udzielać na forum.
Beta Mod
Imię: Gabriel Wiek: 13 Dlaczego Ty powinieneś dostać tą rangę: Ponieważ mam duże doświadczenie na forach, interesuję się fonami i znam się na fonach i prawie wszystkim co z nimi związane a także mam bardzo dużo wolnego czasu, jeśli chodzi o udzielanie się to będę się udzielał cały czas Jakie masz doświadczenie na forum: Jestem Junior Adminem na e-graphics.info i na pc-game.info ale czas na fora mam i aktywny będę.
Proszę o rozważenie mojej propozycji
EDIT ExtiVe
OTRZYMUJESZ RANGĘ BETA MOD
Ostatnio zmieniony przez najodleglejszy 2008-04-06, 14:07, w całości zmieniany 4 razy
Imię: Szymon Wiek: 14 Dlaczego Ty powinieneś dostać tą rangę: Ja wiem może dlatego że znam sie na forach i mam odpowiedni dostęp do gier, tapet, itp Jakie masz doświadczenie na forum: Wiem to i ojowo o forach sam miałem parę for
PS: Wiem że mam małą ilość postów ale jako Uploader będę miał ich coraz więcej
NA RAZIE NIE OTRZYMUJESZ RANGI UPLOADER ZA TO ŻE TWOJE UPLOADY SĄ NIEPOPRAWNE! UMIESZCZASZ PLIKI NA ZAKAZANE SERWERY ORAZ NIE DAJESZ HASŁA NASZEGO FORUM W PLIKU.
Ostatnio zmieniony przez ExtiVe 2008-04-06, 11:04, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Patryk Wiek: 14 Dlaczego Ty powinieneś dostać tą rangę: Czuje, że jestem w stanie pomagać w rozwoju tego forum, być kimś więcej niż tylko zwykłym userem. Moja przeszłość moderatorska na innych forach jeszcze dodaje mi otuchy (nie żebym się chwalił), byłem moderatorem na 3 porządnych, dobrze rozwiniętych forach, na dwóch z nich bardzo długo bodajże ponad rok, jak nie lepiej. Chciałbym aby forum się rozwijało i myślę, że mój awans mu w tym pomoże, oby Jakie masz doświadczenie na forum: Jak już wspomniałem w punkcie trochę wyżej, w moderatorowaniu jestem obcykany, czuje się w tym jak ryba w wodzie Myślę, że nie zawiode Ogólnie praca moderatorów na phpbb by Przemo jest prosta
Wiem, że liczba mych postów nie jest zadowalająca, ale ExtiVe wiesz czemu
Edit by ExtiVe:
Na razie nie otrzymujesz tej rangi. Poczekamy aż będziesz bardziej aktywny na forum.
Ostatnio zmieniony przez ExtiVe 2008-04-13, 16:40, w całości zmieniany 1 raz
ExtiVe Gdy Robisz ramkę to w środku ramki nie działają pogrubienia przechylenia itd
UPLOADER
Imię: Sebastian
Dlaczego Ty powinieneś dostać tą rangę:Mam duże doświadczenie na FORACH. Znam Wszystkie kody od HTML po ASPX jak swoje Imię. Bardzo dużo rzeczy Wrzucam na Serwery BEZ LIMITÓW (odsiebie.pl ) lub z LIMITAMI ( rapidshare.com ). Jestem również Uploaderem na EXITE.PL oraz MEGAWAREZ.EU .
FORUM: Administratorem na proforum.nmj.pl/index.php i na innych małych warezach jako ADMINISTRATOR / GRAFIK
Staram się o rangi: JUNIOR Administator na koza91.thronek.eu oraz tutaj o UPLOADERa
Znam Sie na 2 Rodzajach telefonów NOKIACH oraz Sony Ericssonach Ciągle jakimś się bawię!! jest podłączony do komputera, Wgrywam różnego rodzaju programy. SE i Nokie to dla mnie PIKUŚ potrafię w nich wszystko.
Proszę o rozpatrzenie mojej propozycji. Chociaż nie udzielałem się wcześniej na forum.
Jeżeli dostanę tą rangę będę codziennie minimum 1h na FORUM
POZDRAWIAM
Edit by ExtiVe:
Przykro mi ale nie otrzymujesz rangi gdyż nie widziałem abyś udzielał się na forum i robił jakieś uploady.
Imię:Rafał
Dlaczego Ty powinieneś dostać tą rangę: Ponieważ lubię sie dzielić tym co mam Często odwiedzam forum i jestem w miarę aktywny A poza tym lubię ten niebieski kolor oznaczony moim nickiem
Jakie masz doświadczenie na forum Moje doświadczenie na forum zdobyłem tutaj Potrafię elegancko uploadowac i dostosować się do regulaminu forum, nie stwarzam problemów wychowawczych wrzucam tylko na uploader.pl
Dlaczego Ja powinienem dostać tą rangę: Ponieważ zawsze chcę dla innych jak najlepiej, nie jestem jakimś tam samolubem, dobro innych przedewszystkim Pozatym siedze w telefoni komórkowej juz od 2 lat, posiadam własny domowy serwis sony ericssonów. Koledzy mowią na mnie spec od soniaków. z tymi telefonami mogę zrobić niemal wszystko, a najbardziej jestem obeznany w modelach D/K/750 oraz w800
moje doświadczenia na forach: Jestem zarejestrowany na wielu forach związanych z tematyką telefoni komórkowej a szczególnie o tematyce SE i dość często udzielam i staram się pomoć jezeli tylko potrafie. Na tym forum także będę się starał pomoc innym jak tylko będę umiał na forum jestem od niedawna w sumie to od dziś ale widze że forum jest bardzo dobrze rozwinięte i zadbane dlatego chciał bym pomoc aby było jeszcze lepsze, taki jest moj cel
Warunkiem jest aktywność na forum: założyłem juz pare tematów jeżeli chodzi o SE i jego modyfikacje.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego zgłoszenia
EDIT ExtiVe
Z tego co mówisz bez wahania mogę Ci dać tą rangę Na razie dostajesz rangę Help Team. Gdy już zaowocujesz na forum oczywiście ta ranga Ci się zmieni na coś bardziej rozsądnego A więc bierz się do roboty - mam nadzieję że masz parę pomysłów co do forum bo potrzebujemy zmian.
Imię: Patryk Wiek: 14 Dlaczego Ty powinieneś dostać tą rangę: Myślę, że moja aktywność na tym forum jest ok, ostatnio nie wchodziłem, ale postanowiłem to zmienić, jak wiecie byłem tu beta modem, zostałem zdegradowany nie wiem czemu w dalszym ciągu, ale to nie ważne Ubiegam się o range Help Team, ponieważ chcę pomagać ludziom i znam się na tym. Rozważcie moją propozycje Jakie masz doświadczenie na forum: Jak wcześniej wspomniałem byłem beta modem, wyleciałem nie wiem czemu, ale myślę, że byłem dobry
EDIT ExtiVe
OTRZYMUJESZ RANGĘ Help Team na okres próbny. jak wiecie byłem tu beta modem, zostałem zdegradowany nie wiem czemu w dalszym ciągu Jak sam napisałeś wcześniej: ostatnio nie wchodziłem - myślę że sam sobie wyjaśniłeś I mam nadzieję że nie będzie znów tak że będziesz na forum a potem bez poinformowania znikniesz.
Imię: Krzysiek
Dlaczego Ty powinieneś dostać tą rangę: Pragne mieć udział w rozwoju forum www.gsmon.info ponieważ bardzo spodobało mi sie to forum ze względu na dobre prowadzenie jego a szczególnie wzór na dodanie tematu do działu Download. I będę starał sie trzymać tego wzoru nawed jeśli nie dostane Uploaderem. Mam dosyć dużo czasu a w wakacje pewnie jego mase. Z netem troszku gorzej większych plików nie będę mógł wrzucać tak czesto, ponieważ rozłancza mi sie internet.
Jakie masz doświadczenie na forum: Moze nie prowadziłem forum tak dużego ale byłem:
2 Razy Moderatorem
1 Raz Beta Modem
1 Raz Uploaderem
1 Raz Vipem
Edit ExtiVe: Jestem na tak, widząc Twoje uploady przekonałeś mnie
Ponieważ kiedy tylko zobaczyłem to forum od razu chciałem się w jakiś sposób przyczynić do jego rozwoju, więc najpierw zaczełem uploadować różne gry a potem pomyślałem, żeby zgłosić się na Uploadera i myślę, że bede dobrym Uploaderem i jest coraz więcej moich uploadów.
Jakie masz doświadczenie na forum:
Jeszcze nigdy nie byłem moderatorem, administratorem czy też uploaderem na takim wielki forum jak to.
Ale za to byłem
1 Administratorem
2 Junior Adminem
1 Moderatorem
Były to fora o różnej tematyce.
P.S. Proszę o rozważenie mojej proprozycji
Edit ExtiVe: Jestem na tak, widząc Twoje uploady przekonałeś mnie Edit Azuel: Bardzo mi się podoba jak napisałeś to podanie o Uploadera. Tekst się nie zlewa, jest ładnie oddzielony, wycentrowany i wogóle jest ładnie Gratuluję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum